Blog

Mannen VS Vrouwen

Het is mij de afgelopen jaren al opgevallen en hoor is dat vrouwen na het krijgen van kinderen de neiging hebben om in te kakken. Ze gaan de rol van moeder in zijn totaliteit vervullen en vergeten zichzelf compleet. De vrouw waarop de man verliefd werd verdwijnt beetje bij beetje.

Lees meer »

Ayahuasca Ceremonie

Ik leef met een blokkade waar ik me nu 14 jaar bewust van ben en bewust mee bezig ben. En met  alles wat ik aan therapieën en zelfontwikkeling heb gedaan is er niets veranderd alleen mijn drive om er afscheid van te nemen.

Lees meer »

Groei

Groeien, ja ik ben aan het groeien, niet in gewicht (gelukkig) maar als vrouw, als mens. In de afgelopen tijd heb ik tijdens mijn opleiding weer mooie stappen mogen zetten waardoor ik verder mag kijken naar een leven na het overlijden van Erik.

Lees meer »

Ui

De mens is als een ui en bij elke gebeurtenis groot en klein komt er een laagje om ons heen. Deze laagjes kunnen zover oplopen als ze tussentijds niet gepeld worden, dat jij jezelf op een gegeven moment niet meer kent en herkent als jij jezelf aankijkt in de spiegel. Zo ver verwijderd van je eigen ik.

Lees meer »

Manifesteren

Januari, ik krijg van de UVW een half jaar de kans om mijn bedrijf zelfstandig op te zetten. Na het half jaar wordt er verwacht dat ik financieel onafhankelijk ben van het UWV en een gezond bedrijf heb.

Lees meer »

Kerst 2023

De kerstdagen zijn weer voorbij, wat maakt de mensheid zich toch druk om deze 2 dagen. Dagen boodschappen doen in en rijen staan, wachten op een bestelling die ze op mogen halen. Er wordt nieuwe kleding gekocht iedereen moet er zijn best uit zien en waarvoor? De mensen waarmee we kerst “vieren” zijn onze dierbare, die kennen jou in je huispak en in je beste outfit.

Lees meer »

Een jaar van verandering

21-11-2022 is de dag waarop mijn leven er na 31 jaar totaal anders uit zag. Mijn man, de vader van onze zoon ging van huis om nooit meer thuis te komen. In het afgelopen jaar heb ik veel verdriet gehad en veel nagedacht.

Lees meer »