Blog

Ui

De mens is als een ui en bij elke gebeurtenis groot en klein komt er een laagje om ons heen. Deze laagjes kunnen zover oplopen als ze tussentijds niet gepeld worden, dat jij jezelf op een gegeven moment niet meer kent en herkent als jij jezelf aankijkt in de spiegel. Zo ver verwijderd van je eigen ik.

Lees meer »

Manifesteren

Januari, ik krijg van de UVW een half jaar de kans om mijn bedrijf zelfstandig op te zetten. Na het half jaar wordt er verwacht dat ik financieel onafhankelijk ben van het UWV en een gezond bedrijf heb.

Lees meer »

Kerst 2023

De kerstdagen zijn weer voorbij, wat maakt de mensheid zich toch druk om deze 2 dagen. Dagen boodschappen doen in en rijen staan, wachten op een bestelling die ze op mogen halen. Er wordt nieuwe kleding gekocht iedereen moet er zijn best uit zien en waarvoor? De mensen waarmee we kerst “vieren” zijn onze dierbare, die kennen jou in je huispak en in je beste outfit.

Lees meer »

Een jaar van verandering

21-11-2022 is de dag waarop mijn leven er na 31 jaar totaal anders uit zag. Mijn man, de vader van onze zoon ging van huis om nooit meer thuis te komen. In het afgelopen jaar heb ik veel verdriet gehad en veel nagedacht.

Lees meer »