Sandy Snijders.

Over mij

Op school was ik een duizendpoot met aandacht en interesse voor iedereen om mij heen. Als kind was ik sociaal emotioneel al sterk en kwam op voor iedereen die het niet makkelijk had.

Mijn familie zei altijd dat ik de zorg in zou gaan, alleen stond ik daar zelf pas achter toen ik 34 jaar werd. De werkervaring die ik daarvoor heb opgedaan neem ik mee in mijn werk als therapeute.

In 2010 ben ik begonnen bij  een zorginstelling in Tilburg als begeleidster, teamleider, coördinator en geëindigd als operationeel manager. Ik heb de opleidingen Acces bars en ReAttach therapeut  mogen volgen en binnen het bedrijf als therapeut mogen werken, dit met heel veel plezier. Het is fantastisch om van mensen afscheid te mogen nemen omdat ze lekker in hun vel zitten. En dit resultaat al na een paar sessies.

Mijn besluit om de opleiding tot holistisch therapeut te gaan doen komt voort uit een bijzonder goed resultaat van een holistisch therapeut waarmee ik vanuit een privé situatie mee in contact kwam.  

Door het overlijden van mijn moeder ben ik gaan nadenken over mijn leven en hoe ik daar verder invulling aan wilde geven. Dat antwoord was snel gevonden, ik wil als professional mensen in hun kracht zetten met de tools en methodieken die ik mezelf eigen heb gemaakt.

En nu mag ik dat doen met alle ervaringen en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. 

 

De praktijkruimte

In mijn praktijk zul je rust ervaren vanaf het moment dat je binnen bent tot nog uren en hopelijk dagen daarna. Dit ga ik creëren door de ruimte in balans te brengen met niet te veel attributen en rustige warme kleuren. Eenmaal binnen hoor je een vogel zingen en de windgong op de achtergrond zijn muziek maken en subtiel ruik je een vleugje jasmijn waardoor je in een staat van “zijn” komt. Samen met mijn stem zal ik je coachen en of begeleiden naar een staat van ontspanning waardoor jij jezelf op je gemak voelt en je overgeeft aan wat gaat komen. Na een uitgebreide intake die ik op holistische wijze afneem, dat wil zeggen dat ik je op de 5 holistische niveaus zal bevragen, spiritueel, mentaal, fysiek, energetisch en emotioneel, zullen we samen kijken naar voor jou de beste manier om aan jezelf te werken. Dat kan door middel van Reiki, Re-Attach, familieopstellingen, een combinatie van holistische behandelingen of een van mijn andere methodes, het gaat wel altijd in combinatie met NLP-coaching methode. Je zal merken dat ik een directe manier van communiceren heb zodat je jezelf nog niet zo makkelijk kunt verschuilen achter excuses en de "ja maartjes". Ik ga ervan uit dat als je bij mij komt, dat je dat doet om je fijner te voelen en dichter bij jou kern te komen dat je hier ook 100% voor wil gaan. Na de behandeling geef ik je eventueel nog wat tips en of handigheden mee zodat het proces door blijft gaan tot een volgende afspraak die wij samen maken.