Reactie plaatsen

Reacties

Josha Schreurs
24 dagen geleden

Ik heb deelgenomen aan de eerste retraite van Sandy en Joyce in Valencia. Wat heb ik ontzettend genoten van deze dagen!

Het was bijzonder, mooi, soms intens en vooral heel waardevol voor mij. Voor mij was het de eerste keer dat ik echt ‘alleen’ op ‘reis’ ging en dat was dan ook echt mijn uitdaging. Ik had het niet op een andere plek willen doen dan bij Sandy en Joyce.

Wat een bijzondere mensen en wat een fantastische band hebben die twee. De transparantie, hun openheid en ook hun kwetsbaarheid heeft mij enorm op mijn gemak gesteld.

Ik heb mezelf lang niet zo rustig, ontspannen en trots gevoeld en dat was precies wat ik nodig had.

Onwijs veel over mezelf geleerd, oude patronen doorbroken en vooral achtergelaten wat ik niet meer nodig heb.

Super dankbaar voor alle wijze lessen, mooie gesprekken en alles wat er voorbij is gekomen.

Lieve Sandy en Joyce, ik kan jullie niet genoeg bedanken! ✨🙏🏼🍀

Pepijn
4 maanden geleden

Sandy heeft mij laten kennismaken met familie opstelling. Voor mij was dit nieuw maar heeft dit enorm veel stappen laten zetten naar het vertellen van een diep geheim waarmee ik grote stappen heb kunnen zetten richting mijn familie en het creëren van rust binnen mijn hoofd en gevoel.

Met Sandy heb ik enorm fijne gesprekken gehad waarbij ik op een warme en vertrouwde manier mijn verhaal heb kunnen/durven vertellen.

De stappen die ik in korte tijd heb kunnen maken, heb ik te danken aan de vertrouwde route die ik via Sandy heb kunnen/mogen maken!

Enorm bedankt Sandy!

Lotti
5 maanden geleden

Sandy heeft mij op afstand geholpen met Reiki.
Ik had enorme last van mijn nek, borstkast en schouderbladen.
Op het moment dat Sandy op mij in tunede voelde ik een golf van verdriet loskomen, wat ik heb laten stromen.
Mijn borstkast werd lichter en ik voelde tintelingen rondom mijn schouders. Een opgelucht gevoel en wat meer vrijer bewegen is een mooi resultaat.
Dankjewel lieve Sandy voor deze snelle hulp op afstand 💜

Anneke van Spaansonk
9 maanden geleden

Ik heb 2 maanden geleden drie behandelingen gehad met Re- Attach bij Sandy. Mijn partner Edu was acht maanden geleden plotseling overleden en ik zocht ondersteuning. Ik kwam in contact met Sandy. Een fijn gevoelig pure betrokken vrouw waar ik me gelijk op mijn gemak en weet waarover ze praat.

Bij Re-attach kreeg ik een terugblik van al mijn heftige en mooie momenten in mijn leven. Na de eerste behandeling gebeurde er veel in mijn lichaam. Ik droomde veel, was emotioneel en voelde de spanningen in mijn lijf. Met Re-Attach verwerk je dingen die een slechte impact op je hebben gehad en krijg je een andere, completere blik op jouw levenservaringen. Je ziet alles meer in een groter perspectief. En zo kun je beperkte overtuigingen en oude verhalen loslaten. En wordt je eigenlijk gereset als het ware en zie je de gehele waarheid. Ik voel dat ik nu verder kan, op weg naar een nieuwe toekomst. Ik voel me krachtiger en steviger staan. Dankbaar dat ik Sandy heb ontmoet. Een echte aanrader.

Liefs Anneke

Chantal
9 maanden geleden

Al een tijd druk in het hoofd. Via een goede vriendin geattendeerd op de diensten van Re-Attach. Na een uitgebreide intake en een drietal sessies merkbaar verschil, meer rust en ruimte in mijn hoofd waardoor ik meer ontspannen ben.

Louis
een jaar geleden

Op aanraden van Joyce (zus van Sandy) contact gezocht met Sandy, omdat mijn hoofd vol zat met negatieve gedachten. De afspraak was erg snel geregeld!
Met een dubbel gevoel ging ik naar mijn afspraak. Geen idee wat me te wachten stond.

Toen ik binnenkwam werd ik op een warme en rustige manier ontvangen door Sandy.
Wat straalt zij een rust uit zeg!!
Dat voelde al meteen goed. Na een inzichtgevend gesprek, mocht ik (achteraf wetend) een Reiki plus behandeling ondergaan.

Na de behandeling voelde ik me gelijk meer ontspannen . Hierna weer in gesprek gegaan met Sandy, waarin ze aangaf wat helpend zou kunnen zijn. Echter liet Sandy aan mij de keuze, wat ik ermee zou doen.

Na enkele dagen voelde ik me veel rustiger in mijn hoofd. De Reiki sessie en de "tips" die ik heb mogen ontvangen van Sandy hebben zijn vruchten afgeworpen. De balans is weer terug, waardoor ik meer rust in mijn hoofd ervaar. En dit na 1 sessie!

Aanrader dus......voor als je uit balans raakt op wat voor manier ook!!

Groetjes,

Louis

J.
een jaar geleden

Ik klemde ‘s nachts al zo’n twee jaar mijn kaken flink op elkaar. Mijn gebit had het flink te verduren en ook mijn wangen beet ik kapot. De laatste maanden deed ik het zelfs ook overdag.
Twee regressie sessies boden helaas geen oplossing en het frustreerde mij enorm dat het mij niet lukte te achterhalen wat de achterliggende reden was.

Sandy heeft met mij een opstelling gedaan en daarin werd het mij duidelijk dat ik meer moest doen wat ik belangrijk vind in plaats van het anderen naar de zin te maken.

Deze ene sessie heeft ervoor gezorgd dat mijn kaken ontspanden.
Nu ik weet wat de oorzaak is handel ik er naar en dat voelt goed.

Dank je wel Sandy voor jouw doortastendheid!

J

Lynn teurlings
een jaar geleden

Jarenlang met een bepaalde tik rond gelopen. Wat ik zelf niet meer in de gaten had. Altijd maar moe wakker worden doordat ik onrustige nachten had.
1e sessie Re-Attach gehad en het viel mensen op die mij ook nauwelijks zagen dat mijn tik die ik had ver weg was. Zelf merkte ik bij de eerste sessie wel dat er iets veranderd was maar wist niet wat.
Bij de 2e sessie merkte ik dat mijn nachten rustiger waren en ik niet meer moe was als ik opstond. Wel op dat moment kwam er een dierbaar persoon te overlijden en ik ook nog eens zwanger was, waren mijn emoties erg heftig maar toch merkte ik zelf een verschil. Ik wilde juist dat ik mijn trauma's niet zou doorgeven aan mijn kind en daarom juist de knoop door heb gehakt om Re-Attach therapie te doen. Het fijne hiervan is ook dat je niet hoeft te benoemen wat er is gebeurt omdat dit vaak een probleem is maar dat je alleen de namen hoeft te benoemen en je geest ruimt het op.

Renate
een jaar geleden

Ik had al langer de gedachte, om een Reiki behandeling te laten doen.. Ik kwam uit bij Sandy.
Nou! Ik kan jullie vertellen, dat ik daar geen spijt van had.
Ik werd er rustig van, en de pijnlijke plekken in mijn lichaam werden een heel stuk minder.
Echt heel fijn.
En echt een aanrader..

Nogmaals dank je wel Sandy..
En tot de volgende keer..

Kim
2 jaar geleden

De Re-Attach sessies van Sandy gaven mij nieuwe inzichten over de relatie met mijn ouders en over ons gezin vroeger, op een hele feitelijke manier. De sessies zorgden voor duidelijkheid, rust en ik heb het gevoel dat ik steviger sta en zelfverzekerder ben. Bedankt Sandy!