Reactie plaatsen

Reacties

Renate
een maand geleden

Ik had al langer de gedachte, om een Reiki behandeling te laten doen.. Ik kwam uit bij Sandy.
Nou! Ik kan jullie vertellen, dat ik daar geen spijt van had.
Ik werd er rustig van, en de pijnlijke plekken in mijn lichaam werden een heel stuk minder.
Echt heel fijn.
En echt een aanrader..

Nogmaals dank je wel Sandy..
En tot de volgende keer..

Kim
een jaar geleden

De Re-Attach sessies van Sandy gaven mij nieuwe inzichten over de relatie met mijn ouders en over ons gezin vroeger, op een hele feitelijke manier. De sessies zorgden voor duidelijkheid, rust en ik heb het gevoel dat ik steviger sta en zelfverzekerder ben. Bedankt Sandy!

Cindy
een jaar geleden

Ik had enorme vliegangst. Voor mij was het al 10 jaar geleden dat ik voor het laatst had gevlogen. Ik durfde echt niet meer.
Ik kwam met Sandy in gesprek en die gaf aan mij te willen helpen. Ik stond daar zeker voor open, maar was ook wel een beetje sceptisch.
Toch maar een afspraak gemaakt, je weet immers nooit.
Sandy heeft de Sedona methode bij mij toegepast. Nu ben ik zo blij dat ik me eraan heb overgegeven. Het heeft me echt geholpen mijn angst te overwinnen. Vorige maand ben ik daadwerkelijk weer het vliegtuig ingestapt en had mijn angst onder controle.
Ik ben zo blij met de hulp van Sandy! Nogmaals bedankt!

Johanna
een jaar geleden

Ik heb lang rond gelopen met beperkende overtuigingen, dit kwam ter sprake met Sandy. Ik heb toen bij Sandy Re-Attach gevolgt. Een hele bijzondere gewaarwording, maar zeer helpend. Ik ben van mening dat dit voor ieder goed zou zijn om te volgen, dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien.
Dankjewel voor je hulp Sandy!

Leandra
een jaar geleden

Ik heb bij Sandy een reattach traject gevolgd en ik heb dit als zeer fijn ervaren. Sandy luistert goed naar wat je zegt en durft te confronteren. Ik merk een degelijk verschil m.b.t. mijn trauma's van vroeger. Ook heeft Sandy bij de laatste sessie de Sedona-methode toegepast en dit kwam ook precies op het juiste moment.
Heel erg bedankt!

Nicole
een jaar geleden

Mijn vader is in december onverwacht overleden. Omzettend veel verdriet wat ervoor zorgde dat ik in dagelijks leven moeilijk kon functioneren.
Had de hele dag ontzettend zware ogen en kon mezelf moeilijk focussen.

Sandy heeft me geholpen bij het afscheid nemen van mijn vader. Daarna heb ik een reiki behandeling gehad. Wat een ervaring!

Mijn zware ogen waren direct weg. Het verdriet kun je natuurlijk niet wegnemen, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik met meer energie verder kan. Het heeft me echt rust in mijn hoofd gegeven, en dat is zo ontzettend waardevol.

Dankjewel Sandy! Tot snel!

Stephanie
een jaar geleden

Tijdens oud op nieuw is er een stuk vuurwerk in mijn nek terecht gekomen en daar ook geknald. Gelijk een pieptoon in mijn oren, en heel branderig in nek, hoofd en schouders.
Haren en huid bleken te zijn verbrand.
Naar de huisartsenpost geweest en op maandag naar eigen huisarts. Het bleef namelijk 'branden' in mijn nek. Vooral de twee plekken in mijn haar gaven veel last.
Op 2 januari heeft Sandy me Reiki gegeven. Ik merkte savonds gelijk dat 'de brand' eruit was!
Dit maakte echt het verschil!
Hierdoor kon ik eindelijk snachts ook slapen, wat een verademing.
Op 6 januari nog een keer Reiki gehad.
Op de onderste foto zie je hoe het er daarna uitzag. Echt een wonder in zo'n korte tijd. Veel korstjes vielen er al af, en nieuwe roze huid eronder.
Mooi bewijs van de helende en rustgevende werking van Reiki!!
Dankjewel Sandy! 🙏

Jessica
2 jaar geleden

Vandaag mijn eerste ervaring met Reiki gehad, gegeven door Sandy. Ik had geen idee wat het met mij zou doen en ging er met een open gevoel in. Allereerst een heel fijn gesprek met Sandy gevoerd. Zij geeft je meteen een vertrouwd gevoel en straalt de rust uit waar ik nog naar opzoek ben. Vervolgens de Reiki behandeling. Heerlijke gong-geluiden die door je lijf een weg proberen te vinden … rustgevende muziek op de achtergrond en warmte die je letterlijk voelt zonder je spieren te masseren. Eerst ervaarde ik een troebel beeld in mijn gedachten. Maar gaandeweg de behandeling werd het steeds rustiger, alsof ik op een meertje lag te dobberen. Rust!
En dat enkel door de handen van Sandy. Heerlijk!
Dit warme gevoel, wat ik voornamelijk in mijn nek en rug voelde, is nog een paar uur aanwezig geweest. Heerlijk. Ik voel i.p.v denk…..
Dank je wel voor deze ontspannende ervaring topper!

Raffaela Versantvoort
2 jaar geleden

De reiki behandeling zelf vond ik in het begin erg spannend maar tijdens de behandeling ontspande ik langzaam. Ik vertelde nadien thuis dat ik het warme gevoel zo fijn vond. De dagen na de behandeling was ik me zichtbaar meer relaxed sandy heeft me weer heerlijk geholpen en ben nu voor de tweede keer geweest en ik kan niet meer zeggen dat het voor mij erg veel doet. Rust in mijn hoofd en niet meer zo gejaagd gewoon lekker weer relaxt. Echt aanrader. Ik heb het idee dat ik weer compleet gereset ben Super bedankt weer sandy tot de volgende keer weer. Daarbij heb ik een armband gekocht een carneool en werkt prima voor me