Leer jezelf helen met de Reiki 1 cursus

 • Wil je meer balans en energie in je leven?
 • Wil je jouw zelf genezend vermogen activeren?
 • Ben jij nieuwsgierig naar de ware kracht die jouw handen in zich hebben?

Dan is de Reiki 1 cursus jouw match. Tijdens de Reiki 1 cursus wordt jouw zelfhelende vermogen geactiveerd door middel van een Reiki inwijding. Ook leer je dit zelf te stimuleren met behulp van verschillende Reiki technieken. Je leert hoe je dagelijks jouw intuïtie kan versterken, balans kan herstellen en energie kan verhogen door middel van Reiki zodat er een ware transformatie in jouw leven kan plaatsvinden.

Schrijf je direct in op de dag van jouw keuze en start met Reiki.

 

Met de Reiki 1 cursus:

 • Leer je wat Reiki is en hoe je dit kan inzetten
 • Activeer je jouw zelfhelend vermogen
 • Leer je lichamelijke klachten te verlichten met energie

 

Na de cursus Reiki 1, heb je een methode in handen om van Reiki jouw way of life te maken. Ervaar meer balans en energie door de helende kracht van jouw handen in te zetten.

 
De cursus Reiki 1 bestaat uit 1/2 lesdag, gevolgd door 21 dagen thuis oefenen en een 2 uur durend verdiepingsmoment als afsluiting. De cursus dag is 1 op 1 dus alle aandacht gaat naar jou. 

De Reiki 1 cursus richt zich met name op het fysieke niveau van de mens en het behandelen van fysieke klachten met behulp van Reiki: de universele levensenergie. Deze allesomvattende energie wordt via liefdevolle aanrakingen door het lichaam gestuurd, zodat je jezelf en anderen kunt helpen helen. Zo stimuleer je het zelfhelende vermogen en je voelt je meer in balans. Zet Reiki bijvoorbeeld in bij hoofdpijn, rugpijn of andere fysieke klachten. Kortom, de Reiki 1 cursus is een prachtige start van je transformatiereis om thuis te komen in jezelf.

 

Lesdag in mijn praktijk

Thuisstudie

Verdiepingsmonment

Ceetificaat

 

Je start de Reiki 1 cursus met een lesdag op onze locatie in Tilburg. Hier ontvang je een inwijding zodat je de helende kracht van Reiki kan activeren. Daarnaast leer je met praktische oefeningen de beginselen van de helende kracht van Reiki.

Programma lesdag:

 • Welkom en introductie in Reiki
 • Start met korte meditatie en trekken van een inzichtkaart
 • We geven uitleg over het ontstaan, toepassing en effecten van Reiki
 • De Inwijding: in de eerste twee inwijdingen zetten we je energiekanaal open, zodat je de universele energie kunt laten stromen. In de derde en de vierde inwijding, wordt afgestemd wat er voor jou nodig is
 • Lunch
 • Verschillende oefeningen om Reiki te laten stromen bij jezelf, in de ruimte of bij een ander
 • Einde dag: 

Tijdens de lesdag ontvang je een handboek, 21-dagen om thuis Reiki te blijven oefenen. Met de tools die je leert op de lesdag en het lesmateriaal kun je volledig authentiek leiderschap nemen over jouw transformatie reis en jouw gelukkigste leven.

De lesdag is van 9:30 – 12:30 vanaf 13:00 gaan we oefenen. De dag eindigt om 16:00 uur.

 

Na Reiki 1 kan je ervoor kiezen om jezelf verder te ontwikkelen in Reiki met de cursus Reiki 2.

De energie die je ontvangt en doorgeeft, wordt in elke opvolgende cursus steeds sterker. Reiki 1 richt zich vooral op het fysieke niveau en het geven van Reiki aan jezelf, Reiki 2 verdiept zich in het mentale en emotionele niveau en leert je Reiki te geven aan anderen.