Methode en holistische benadering

 

Methodes

 

 

Hoe kiezen we wat voor jou geschikt is?

In mijn praktijk werk ik met verschillende methodes. Tijdens een intake zullen we samen bepalen wat er nodig is om jou weer in je kracht te zetten. Ik heb diploma's en certificaten voor, NLP coaching, Re-Attach therapie, M-bit coaching, Reiki,  Acces bars, Familieopstellingen en Holistisch therapeut daardoor is er ruimte om methodes te combineren als dat wenselijk is. 

 

Trajecten, In je kracht

Loop je al zolang jij je kunt herinneren met onzerkerheid rond? Of kamp je met stukken uit je verleden? Dit zou één van de vele redenen kunnen zijn om een traject aan te gaan.

Met een traject zoomen we in op jou. In 10 behandelingen gaan we er samen voor zorgen dat jij weer happy en op een gezonde manier in het leven staat. 
Doordat ik veel opleidingen gedaan heb voor zelfontwikkeling kan ik je met een breed scala's aan methodes helpen. Hoe een traject eruit ziet is per persoon verschillend en dat gaan we samen bepalen. Het is geen standaard traject maar een gepersonaliseerde reis.

ReAttach

 

Laagdrempelig ReAttach is een methodiek waarbij je cliënt niet hoeft te praten en het is niet nodig dat trauma’s of nare gebeurtenissen opnieuw beleefd worden.
Kortdurende interventie ReAttach is een opmerkelijke, snelwerkende en in de praktijk bewezen methode  met gemiddeld 5 behandelingen verspreid over 3 maanden.
Snel resultaat Cliënten ervaren al na enkele sessies een ‘opgeruimd hoofd’, minder klachten en minder stress. De executieve functies verbeteren: zij krijgen meer overzicht en kunnen beter organiseren en plannen.
Breed toepasbaar ReAttach wordt als systemische interventie ingezet bij kinderen, jongeren en volwassenen met psychotrauma, effectregulatie stoornissen, hechtingsproblemen, psychosomatische klachten en ontwikkelingsstoornissen.
Persoonlijke groei ReAttach is een meerwaarde voor iedereen die als persoon wil groeien door op een goede manier om te gaan met onaangename gedachten, gevoelens en ervaringen, en te focussen op wat echt belangrijk is in zijn of haar leven.
De ‘missing link’ ReAttach is een methode die door de diverse beroepsgroepen als de ‘missing link’ wordt ervaren.

 

 

Het verloop van een ReAttach traject:

 
Vragenlijst

Voordat de behandeling start vul je een vragenlijst in.

 
Intake

Tijdens de intake wordt door middel van het in kaart brengen van je systeem de kern van de problematiek blootgelegd. Aansluitend wordt de eerste sessie gegeven.  

 

Tijdens het behandelcontact

Tijdens het behandelcontact worden je spanningsniveau, concentratie en emotiebeleving gereguleerd. Hiervoor krijg je denkopdrachten aangereikt en maakt de therapeut lichte, ritmische aanrakingen op jouw handen.

 
Regulering & verwerking

Op nauwelijks merkbare wijze vindt er zo regulering en verwerking plaats. Je wordt ontspannen en krijgt nieuwe inzichten. Zo helpt ReAttach je om feiten, indrukken en gebeurtenissen uit je verleden op een snelle manier te verwerken zodat je daar geen last meer van hebt en je weer de verbinding met jezelf kunt leggen.

 
Maximaal 5 sessies

Maximaal zijn er 5 sessies nodig om tot een gewenst resultaat te komen. 

 

Ervaringen 

 

Ik kwam verslagen naar ReAttach, mijn energie niveau was 0 en voelde me erg ongelukkig in het leven, ik mankeer lichamelijk van alles en heb laatst een stoma gekregen  waardoor ik me onaantrekkelijk voel en mezelf niet meer kan accepteren voor wie ik ben. In mijn verleden heb ik verschillende heftige traumatische ervaringen gehad waardoor ik mijn grenzen niet kan aangeven en mezelf niet geheel serieus neem. Kortom voelde ik me ongelukkig in alles buiten mijn gezin om.

Na de eerste sessie wat mij erg veel energie heeft gekost voelde ik me al snel beter, na de 2de en  3de sessie voelde ik me zoals ik met wilde voelen en de 4de  sessie was weer erg heftig waardoor ik ben gaan herstellen en verwerken.

Tijdens de gesprekken met Sandy was het voor mij makkelijk om me open te stellen, ik voelde me enorm op mijn gemak bij haar en ze had geen oordeel over wat ik vertelde.

Na alle sessies is het resultaat dat ik weer ruimte in mijn hoofd heb, ik me rustiger en fijner in mijn vel zit. Ik durf en kan mijn grenzen aangeven en kijk nu anders naar bepaalde situaties uit mijn verleden.

Liesbeth

 

Het gaat goed met me! Het was een leerzame super interessante therapie!

Sinds een paar maanden zat ik niet lekker in mijn vel en kwamen de klachten van mijn angststoornis waar ik een aantal jaar geleden last van had weer terug. 

De sessies waren ontzettend verhelderend en leerzaam. Veel herinneringen van vroeger kwamen terug. Leuke herinneringen maar ook minder leuke. Veel dingen vielen op zijn plek. Waarom ik bepaald gedrag en gedachtes heb ontwikkeld. Waarom ik ben zoals ik ben. Bij Sandy voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze luisterde heel goed naar me en had al snel door hoe ik in elkaar zat.

Ze heeft me in laten zien dat niet alles om de buiten kant draait maar om de binnenkant. Ieder mens is mooi zoals hij of zij is. En ook ik! En dankzij Sandy besef ik dat heel goed! Ik ben haar dan ook ontzettend dankbaar. Voor de nieuwe inzichten en het zelfvertrouwen wat ze me gegeven heeft. Met alle goede tips en informatie ga ik aan de slag en kan ik aan een betere versie van mezelf werken.

Patricia

 

Mijn ervaring is zeker nu met het overlijden van mijn moeder dat ReAttach absoluut een meerwaarde heeft voor mij.

Mijn directe omgeving vertelde mij een week na onze laatste sessie dat ik rustiger ben, duidelijker en zeker meer voor mezelf kies.

Ik merk het zelf ook, ik reageer rustiger op bepaalde situaties, blijf er ook niet zolang meer in hangen. En weet dat wat ik niet kan veranderen ook mag laten gaan.

Ik vind ook dat ik er mag zijn met al mijn gebreken. Ik ben trots op mezelf, en meer met mijn gevoel bij mezelf. En de rust die er sindsdien over mij is gekomen omarm ik en gebruik ik veel meer voor mezelf.

Wat ik prettig vond aan Sandy is de rust die ze uitstraalde en de rustige duidelijke uitleg van haar over wat ik kon verwachten. ReAttach raad ik dan ook vaak aan bij familie en vrienden.

Jolanda

 

 

 

Mijn zoontje en ik zijn op aanraden van een vriendin ReAttach gaan doen. 

De sessies hebben erg veel voor ons betekent. Ik voelde dat ik mijn angsten aan kon kijken en er beter mee om kon gaan. Na drie sessies was ik al waar ik wilde zijn. Ik ben zekerder, durf mezelf op de eerste plaats te zetten en heb geleerd om van mezelf te houden. En dat voelt stukken beter. Het heeft mij enorm geholpen en ik ben er reuze blij mee.

Dani, mijn zoontje van 10 jaar was een kleine binnenvetter en kon zijn gevoelens en verdriet niet uiten. Na drie sessies is Dani een heel ander kind. Hij praat over zijn gevoelens en uit zijn verdriet. Hij verteld mij dingen die ik jaren niet gehoord heb van hem. 

Sandy heeft hierin een grote toegevoegde waarde gespeeld. Echt top wat we door haar bereikt hebben. Wij zijn jullie erg dankbaar! ReAttach is zeker een aanrader!!

Raffaella

 

Na een heftige relatie, waarin ook huiselijk geweld is voorgekomen was ik erg onrustig. Mijn vertrouwen in mensen was weg, de scheiding moest geregeld worden en ik trok de hele situatie erg slecht. Ik probeerde continue overeind te blijven en te doen alsof er niets aan de hand was. Er hoefde maar iets te gebeuren waar ik geen controle over had en ik werd al erg emotioneel. Nachten lag ik wakker piekerend over wat ik anders had moeten doen, schrok wakker van flashbacks over dingen die in het verleden gebeurd zijn. Ik had het gevoel dat ik continue veel te hoog in mijn energie zat.

Al naar de eerste sessie merkte ik al een wezenlijk verschil, ik stond al direct steviger in mijn schoenen en kon weer beslissingen nemen vanuit mijn eigen ik. Uiteindelijk is de rust in mijn lijf en gedachten na 3 sessies weer terug. Ik kan weer relativeren en durf te vertrouwen op mijn eigen gevoel en daar ook naar te luisteren.

Sandy is een fijne gesprekspartner en heeft me onwijs geholpen om dingen een plek te geven.

Sven

 

Holistisch consult

Wat kun je verwachten in een holistisch consult? Tijden een holistisch consult zal ik op energetisch-, emotioneel-, fisiek-, spiritueel- en mentaalniveau naar je klacht kijken en in voelen. 
Vanuit het holisme zijn er een tal van behandelingen die bij klachten aansluiten.

Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden EFT, Sedona methode, Reiki, kindsdeel healing of een visualisatie. 

Tijdens een holistische behandeling kun je telkens een andere benadering verwachten omdat ik juist op alle lagen van jou "zijn" naar een klacht kijk.

 

Reiki

Wat is Reiki? Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven; de letterlijke vertaling van het Japanse woord Reiki. Iedereen beschikt over zelfhelend vermogen. Als je bijvoorbeeld een wondje op je vinger hebt, heelt dat vanzelf. Door Reiki te geven aan dit wondje wordt het zelfhelend proces versterkt op een zachte en liefdevolle wijze. Het wondje zal sneller helen.

Energie doorgeven met Reiki

Omdat je met Reiki energie doorgeeft vanuit het universum, word je er zelf niet moe van. Reiki geeft je juist energie, als je het op de juiste manier toepast. De energie vanuit de kosmos word via je handen naar plekken in het lichaam gebracht waar het nodig is: plekken waar de oorzaak van bepaalde klachten ligt. Als je antwoord zoekt op de vraag ‘wat is Reiki’, dan kun je stellen dat Reiki een holistische helingsmethode is. Dat betekent dat er op verschillende holistische niveaus heling wordt gecreëerd: holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Zo kun je er op verschillende niveaus mee werken en de verbinding (weer) voelen. Reiki kan je dus in balans brengen op de holistische niveaus:
fysiek
mentaal
emotioneel
energetisch
spiritueel

In principe is reiki voor iedereen geschikt. Met reiki kunnen we:

 • Onze lichamelijke gezondheid verbeteren: zoals bij griep en verkoudheid, vermoeidheid en chronische vermoeidheid, verhoogde prikkelbaarheid
 • Onze mentale gezondheid stimuleren: voor een harmonieuzer leven zodat je je weer beter in je vel voelt
 • Bewuster gaan leven: door blokkades ongedaan maken, onderdrukte gevoelens en emoties vrijmaken, gebeurtenissen uit het verleden verwerken

 

Geen leeftijd

Op een behandeling met reiki staat geen leeftijd. Het is dus geschikt voor jong en oud en zeker voor jonge kinderen. Die reageren sneller op de reiki energie die door hun lichaam stroomt. Reiki werkt even goed bij ouderen en zelfs bij dementerenden. Geloof en vertrouwen zijn de twee sleutelwoorden. Dan kan deze alternatieve geneeswijze iedere aandoening aan. Reiki doet zeker geen wonderen. Het geneest dus zeker niet alles. Het verzacht wél de symptomen van de meeste aandoeningen en versnelt hun genezingsproces aanzienlijk.

Reiki helpt

Velen vragen zich nu uiteraard af bij welke klachten een reiki behandeling aangewezen is. Samengevat stellen reiki helers dat hun alternatieve geneeswijze kan helpen bij alles waar een mens last van kan krijgen. Zonder geloof en vertrouwen zal reiki uiteindelijk wel helpen, maar veel trager en minder efficiënt.

Klachten waarbij reiki je kan helpen zijn vooral:

In principe is reiki voor iedereen geschikt: voor volwassenen, maar ook voor (jonge) kinderen. Zij reageren vaak zelfs sneller op de reiki-energie die door hun lichaam stroomt.

Reiki is een holistische helingsmethode. Dit betekent dat je hiermee op verschillende niveaus voor heling kunt zorgen: op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende klachten:

 • Hoofdpijn
 • Spijsverteringsproblemen
 • Problemen met spieren en gewrichten
 • Huidproblemen
 • Allergieën
 • Aan stress gerelateerde klachten en aandoeningen
 • Pijn
 • Infecties
 • Minderwaardigheidsgevoelens
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Verlegenheid
 • Faalangst
 • Hyperactiviteit
 • Gebrek aan concentratie
 • Angst
 • Depressie
 • Burn-out
 • Stemmingswisselingen
 • Niet goed in je vel voelen
 • Vermoeidheid
 • Sociale en emotionele problemen

Hoe ziet een reiki behandeling eruit?

Nadat je bij mij binnen bent gekomen laat ik je plaats nemen op een comfortabele stoel zodat je me in alle rust kunt vertellen wat de rede is dat je naar mij komt voor een behandeling. Onder het genot van een kopje thee, koffie of water gaar we het intake formulier doornemen en zal ik je een aantal vragen stellen. Als de hulpvraag duidelijk is dan mag je op de behandeltafel plaats nemen en zal ik met de behandeling beginnen. Hoe lang een behandeling duurt is vooraf niet zo goed te vertellen omdat ieder persoon anders is en ik graag een plan maak op jou als persoon in plaats van een standaard behandeling. Ik maak tevens gebruik van muziek, etherische oliën en edelstenen tijdens deze behandelingen..Reiki op afstand

Heb jij een acute klacht/ pijn waar jij vanaf wil of op zijn minst verlichting wil? Dan kan dat met Reiki op afstand. Tijdens ons telefonisch contact zal ik je bevragen over je klacht. daarna zal ik met jou een tijd afspreken en zal je vragen even een rust moment te nemen zodat je de door mij gestuurde energie kunt onvangen.

Na de behandeling zal ik aangeven dat ik klaar ben. Verder is het belangrijk genoeg water te drinken zodat alle afval stoffen het lichaam kunnen verlaten.

Dus wil jij gebruik maken van Reiki op afstand dan bel je mij, als ik met een klant bezig ben kan ik natuurlijk niet opnemen. Stuur me dan een whatsapp bericht zodat ik je terug kan bellen.

Je krijgt van mij dan een tikkie die je mag betalen en de factuur volgt daarna.

 

Systemisch werk / familieopstellingen

Doel van een famlieopstelling?

Het doel van een opstelling is het zichtbaar maken van een verstrikking in een familiesysteem. Het kan zijn dat je angsten of beperkte overtuigingen bij je draagt die niet van jou zijn maar die je over hebt genomen uit jou systeem. Je kunt ook last hebben van gewoonten/ gedragingen die ook niet van je ouders zijn maar van generaties daarvoor. We kunnen namelijk tot 7 generaties terug narigheid meedragen in ons leven.

Wat is je opstellingsvraag?

Je mag elke vraag inbrengen tijdens een opstelling. Je vraag kan zowel privé als zakelijk zijn. We vervullen diverse rollen in het leven, maar als mens zijn we één. Dus wil jij vanwege een privévraag mee doen aan een opstelling? Dan kan het zomaar zijn dat je werk toch een rol speelt. En andersom. Als vraaginbrenger krijg je tijdens de opstelling wat je nodig hebt en niet zozeer wat je wilt. Zie het als een onderzoek dat je start zonder verwachtingen. Als je je openstelt en je eraan overgeeft, werkt dat het beste. Systemisch opstellen is een bijzondere ervaring dus laat je verrassen tijdens een groepsopstelling of een 1 op 1 opstelling in de praktijk.

Hieronder zaken die erg belangrijk zijn om geen last te hebben in je leven van jou systeem.

BINDING

• Wordt ook wel “plek” of “lidmaatschap” genoemd.

• Ieder lid van dat systeem het recht heeft erbij te horen.

• Iedereen heeft evenveel recht op een plek.

• Het systeem kan in harmonie functioneren als elk familielid, zonder uitzondering, een plek heeft.

 

ORDENING

• Bepaalt welke plek een lid van de familie inneemt en welke rol en verantwoordelijkheden daarbij horen.

• De plek wordt bepaald door het tijdstip van geboorte.

• Ouderen hebben daarbij voorrang op jongeren.

• Als de natuurlijke rangorde binnen het gezin duidelijk is, dan is dat systemisch in balans.

Mogelijke oorzaken van problemen in ordening:

• Onvoorspelbare ouders en/of ouders geen grenzen stellen.

 

BALANS

Ouders geven hun kinderen bij de geboorte het grootste geschenk dat mogelijk is: het leven. Kinderen zijn niet in staat iets dergelijke terug te geven; dat kunnen ze pas op het moment dat ze zelf het leven doorgeven, of in hun leven een bijdrage leveren, waardoor geven en nemen in het grote geheel in balans komt (in het systeem van herkomst).

Mogelijke oorzaken van problemen in balans:

• De overtuiging van “geven is beter dan nemen”

• Je stellen boven iemand anders

• Het leven van een ander leiden

• Iemand volgen

• Iets dragen voor iemand anders

Iedereen neemt wel eens de verantwoordelijkheid terwijl dit niet jou taak is, er word een familielid buitengesloten en stil gezwegen og in je stamboom loopt een lijn van verslavingen.

Dit zijn zaken die je met een opstelling aan kunt pakken en je alles terug kunt geven, een plaats in het systeem kunt geven of simpelweg in het juistje "bakje" kunt gaan staan.

Ervaar de magische werking van een familieopstelling.

NLP coaching

Hoe pas ik NLP toe?

Als NLP coach ben ik direct, eerlijk, een spiegelvoorhouder en doortastend, hieredoor kom ik vaak snel bij de kern van het probleem. als je specifiek kiest voor de NLP coaching dan zullen we samen verschillende oefeningen doen om je gedachten om te zetten tot een andere denkwijze. Altijd van een negatief naar een positieve denkwijze, wat maakt dat je anders naar zaken gaat kijken en bijvoorbeeld minder zwaar op de hand bent of je de beperekte overtuigingen (negatief zelfbeeld) om buigt naar een bekrachtigde overtuiging (positief zelfbeeld). hieronder staat nog meer infomatie over NLP en als je interresse hebt zie ik je graag terug inmijn praktijk.

Wat is NLP?

De methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) komt voort uit het bestuderen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten / bekwaamheden. De vragen die onderzoekers in de jaren zeventig stelden, waren:
* Hoe het komt dat sommige therapeuten in korte tijd grote resultaten bereiken, terwijl andere therapeuten voor eenzelfde probleem veel meer tijd nodig hebben?
* Wat is de succesformule van deze succesvolle therapeuten en hoe kunnen we deze succesformule leren toepassen?

Voor het eerst in de geschiedenis werd er heel praktisch gekeken naar welke gedachtepatronen, emoties en gedrag naar succes leidde en welke juist niet. Er werd onderzocht welke onbewuste strategieën ons motiveren, onze creativiteit stimuleren en ons in mogelijkheden laten denken en welke ons remmen of tegenhouden.
NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken 'hoe' jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de mind en de studie van succes.

NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren.
Neuro
Neuro: Het zenuwstelsel verwerkt ervaringen via 5 zintuigen:
• Gezichtsvermogen
• Gehoor
• Tastzin
• Reukzin
• Smaakzin
Linguïstisch
Interne representaties (voorstellingen) worden gecodeerd, geordend en krijgen betekenis door:
• Beelden (visueel)
• Geluiden (auditief)
• Gevoelens (kinsthetisch)
• Geuren (olfactoir)
• Smaken (gustatoir)
• Taal (auditief digitaal)
Programmeren
Het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken.

Het communicatie proces

Om effectiever te communiceren en om gedrag te kunnen veranderen moeten we eerst weten hoe communicatie werkt.

We nemen allemaal dezelfde buitenwereld waar via onze zintuigen. Maar waarom reageert toch iedereen anders op de buitenwereld? Via een intern proces worden deze zintuiglijke waarnemingen omgezet in communicatie en gedrag. Dit proces van waarneming tot gedrag wordt weergegeven in het NLP communicatiemodel.
Op basis van onze waarneming en de filtering van de informatie, vormen we dagelijks vanuit terugkerende gedachtepatronen ons gedrag. Onze gedachtepatronen zijn opgebouwd uit beelden, geluiden, gevoelens, interne dialoog, geur en smaak. We filteren alle informatie die we ontvangen door onbewust dingen weg te laten, te vervormen en te generaliseren. Onze gedachten en stemming sturen ons gedrag, of dit nu wel of niet op feitelijke waarneming berust of vanuit onze terugkerende patronen.
Als je NLP toepast, word je je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag, zodat je waar nodig blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag kunt maken en tot betere resultaten kunt komen.

NLP technieken praktisch toepassen

NLP gaat zowel over de theoretische kant, als de praktische toepassing van de NLP technieken. 

 • Jezelf en je relaties in privé en zakelijke context
 • Het beïnvloeden van stemmingen, gedachten en gedrag
 • Het effectief kunnen communiceren met anderen
 • Het optimaal inzetten van je talenten en hulpbronnen en die van anderen

Het optimaal motiveren van jezelf bij je persoonlijke ontwikkeling.

mBIT / mBraining

mBIT training is een revolutionaire manier om transformatie teweeg te brengen!

Onbewust communiceer je met drie breinen: je hoofd, je hart en je buik. Herken je dit? Als ik naar mijn onderbuikgevoel luister…., mijn hart maakt een sprongetje of het is chaos in mijn hoofd? Of je komt in een situatie waarbij je hoofd zegt: doen, dit is je kans! En nu je erop terugkijkt, voelde je ergens wel dat het misschien niet de juiste keuze was. Dat!

Wat is een mBIT Training?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de mens over drie breinen beschikt. Deze breinen zeggen andere dingen, doen andere dingen en hebben alle drie een andere taak in je systeem. Tijdens de mBIT training, meerdere brein integratie techniek, ofwel mbraining, leer je hoe je de breinen meer op elkaar afstemt. Je krijgt een toolbox met 25 technieken waarmee je leert hoe je je breinen beter laat samenwerken, herkent waar je gevoel vandaan komt en hoe hier beter mee om te gaan. Dit helpt in het nemen van de juiste beslissingen voor jou, passend bij het leven dat je wilt leven en draagt bij aan de juiste balans voor lichaam en geest.

Werkt voor mensen die;

 • interne conflicten tussen hun gedachten, gevoelens en gedragingen ervaren
 • herhaaldelijk hun plannen, doelen en dromen saboteren
 • ongewenst gedrag laten zien en geen idee hebben hoe dat om te buigen
 • moeite hebben met het nemen van beslissingen
 • moeite hebben om zichzelf in beweging te krijgen
 • regelmatig belemmerende emoties ervaren zoals stress, boosheid, frustratie en spanningen
 • chronische gezondheidszaken ervaren die met name te maken hebben met het hart en de maag

Dan is deze coaching een nieuwe revolutionaire manier om een transformatie mee teweeg te brengen!

Acess Bars

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Hoe werkt het?

Access Bars heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, ze hebben het over gewichtsverlies, betere seks en betere relaties, angsten die verdwijnen, minder stress en nog veel meer...

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Raak de bars punten licht aan en je begint dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.

Ontvangen is één van de levensveranderende onderdelen die bij elke Access Bars-sessie op natuurlijke wijze plaatsvinden. Hoe vaak laten we iets gewoon los, verlagen we onze barrières en en laten we het toe dat iemand anders ons echt iets schenkt? Leren ontvangen is een sleutel om meer uit te nodigen in je leven van dat waar je om vraagt. Access Bars vergemakkelijkt ontvangen, anders dan elke andere modaliteit in deze realiteit.

 

 

Hoe ziet een sessie eruit?

 

Herinner je je de laatste keer in je leven dat je helemaal ontspannen was en je werd gekoesterd en verzorgd? ? Of is het iets te lang geleden dat je genezing en vriendelijkheid hebt ontvangen zonder enig oordeel over je lichaam of je wezen?

Iedereen is anders, dus er is geen "normale" Access Bars-sessie. Elke sessie zal elke keer anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt.

Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen - zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.

Er is geen goede of slechte manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen!