Manifesteren

Gepubliceerd op 8 januari 2024 om 17:32

Januari, ik krijg van de UVW een half jaar de kans om mijn bedrijf zelfstandig op te zetten. Na het half jaar wordt er verwacht dat ik financieel onafhankelijk ben van het UWV en een gezond bedrijf heb.

 

Nou dat is best spannend kan ik vertellen, ondanks het enthousiasme, wat mijn boven voerende emotie is gaan er ook momenten van onzekerheid door mijn hoofd. Wat ook wel normaal is.

Jarenlang geleefd van een dubbel salaris, na Erik zijn overlijden terug na 1 salaris wat in juli gekort werd naar 70% en nu terug naar 41%, het is elke keer weer aanpassen. Ik ben gewend om alles te kunnen doen wat ik wilde en nu zal ik wellicht een stapje terug moeten doen en dat is prima.

 

Het is goed dat ik 100% vertrouwen in mijzelf heb en weet dat ik goed ben in mijn vak. Van mensen die mij al hebben bezocht krijg ik mooie feedback.

Als ik in mijn praktijk aan het werk ben of een beetje aan het rommelen dan geniet ik van de fijne ruimte. Ik voel me dan echt een bofkont!

 

We gaan het zien welke mooie mensen ik mag begeleiden in hun proces en welke spiegels ik voorgehouden krijg. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

 

Elke avond vraag ik het universum dat ik dit werk op deze manier mag uitblijven voeren en dat ik in juli onafhankelijk mag zijn van het UWV.

 

Manifesteren, dat is een manier om op een positieve manier met je droom bezig te zijn en leven alsof het een gegeven is.

Manifesteren is een concept dat voortkomt uit de 'New Age-beweging' en stelt dat positieve gedachten en visualisatie de realiteit kunnen beïnvloeden: Wat je uitzendt, trek je aan. Het gaat erom je intenties en verlangens in het universum uit te zenden om ze te kunnen manifesteren.

 

Ik ga er dan ook vanuit dat ik in juli een blog kan schrijven dat mijn doel behaald is.

 

Manifesteren kan iedereen, hou je wens of droom goed voor ogen, visualiseer hoe het er dan uit zou moeten zien als je droom is gerealiseerd en vraag het universum om je te helpen. Tijdens je manifestatie spreek je alsof je het al zo is. Dus bijvoorbeeld: ik ben financieel onafhankelijk van het UWV en heb een goed lopend bedrijf.

 

Vind jij het fijn om een edelsteen bij te dragen en je te helpen bij het manifesteren? Kies dan zeker voor pyriet! Pyriet staat ook wel bekend als "fools gold". Deze naam komt door de teleurstelling als er werd gezocht naar goud en het bleek pyriet te zijn.

 

Ga jij ook iets moois manifesteren voor jezelf? Laat in de reacties weten wat jij voor jezelf wenst.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.