Mannen VS Vrouwen

Gepubliceerd op 1 mei 2024 om 09:00

Het is mij de afgelopen jaren al opgevallen en hoor is dat vrouwen na het krijgen van kinderen de neiging hebben om in te kakken. Ze gaan de rol van moeder in zijn totaliteit vervullen en vergeten zichzelf compleet. De vrouw waarop de man verliefd werd verdwijnt beetje bij beetje.

 

Vrouwen krijgen van oudsher mee en is het genetisch bepaald is dat ze moeten voortplanten en moet gaan zorgen, bij een man is van oudsher en genetisch bepaald dat hij blijft jagen en zich zoveel mogelijk moet voortplanten.

Dus met andere woorden is seks voor en vrouw na het krijgen van kinderen onbelangrijk en voor een man nog net zo belangrijk.

 

Mannen doen in hun ogen moeite om de vrouw weer te veroveren, alleen doen ze dat niet altijd even handig. Te veel gericht op het seksuele en te weinig op waar het eigenlijk echt om gaat.

 

Een vrouw denkt onbewust dat de zorg voor de kinderen niet doorgaat als zij dat niet doet, de man zal haar de tijd moeten geven door de zorg over te nemen en haar weer vrouw te laten zijn.

 

En mannen dat is niet in 1 dag gedaan! Hier moet je tijd en energie in stoppen. Dit is hard werken maar met een prachtig doel, je partner terug zoals het was voor de kinderen kwamen.

 

Geef haar aandacht, zorg voor haar, zorg (mee) voor de kinderen, breng er humor in, geef haar complimenten, stuur haar weg met haar vriendinnen, regel oppas en neem haar mee en maak er een leuke avond van, maak het weer spannend. Kortom zorg dat ze weer zichzelf terugvindt naast de rol van moeder.

 

En vrouwen ook wij hebben werk te verzetten, zie jezelf niet alleen als moeder, blijf openstaan voor de advances van je partner, blijf hem aandacht geven (kinderen hebben niet al je aandacht nodig), ben zijn partner, minnares, zijn maatje, zijn rust punt en doe alsjeblieft leuke dingen samen, met vriendinnen, alleen. Denk niet dat je man je eeuwig trouw zal blijven omdat je samen kinderen hebt en ooit verliefd zijn geworden. Mannen hebben het nodig om geprikkeld te worden dan blijft de relatie leuk en spannend.

 

Ga samen kijken hoe jullie elkaar weer kunnen veroveren en een leuke tijd hebben, niet alleen voor jezelf, je huwelijk en ook zeker voor je kinderen!

 

Wil je hierover in gesprek, weetje nog niet wat je kunt doen om jullie huwelijk nieuw leven in te blazen?

Neem dan contact met me op. Ik help je graag op een respectvolle manier verder.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.