Over mij.

Over mij

Op school was ik een duizendpoot met aandacht en interesse voor iedereen om mij heen. Als kind was ik sociaal emotioneel al sterk en kwam op voor iedereen die het niet makkelijk had.

Mijn familie zei altijd dat ik de zorg in zou gaan, alleen stond ik daar zelf pas achter toen ik 34 jaar werd. De werkervaring die ik er voor heb opgedaan neem ik mee in mijn werk als therapeute.

Ik ben 13 jaar geleden begonnen bij  een zorginstelling in Tilburg als begeleidster, teamleider, coördinator en geëindigd als operationeel manager. Ik heb de opleidingen Acces bars en ReAttach therapeut  mogen volgen en in het bedrijf als therapeut mogen werken, dit met heel veel plezier. Het is fantastisch om van mensen afscheid te mogen nemen omdat ze lekker in hun vel zitten. En dit resultaat al na een paar sessies.

Mijn besluit om de opleiding tot holistisch therapeut te gaan doen komt voort uit een bijzonder goed resultaat van een holistisch therapeut waarmee ik vanuit een privé situatie mee in contact kwam.  

Door het overlijden van mijn moeder ben ik gaan nadenken over mijn leven en hoe ik daar verder invulling aan wilde geven. Dat antwoord was snel gevonden, ik wil als professional mensen in hun kracht zetten met de tools en methodieken die ik mezelf eigen heb gemaakt.

En nu mag ik dat doen met alle ervaringen en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.