mBIT / mBraining

Werkt voor mensen die;

  • interne conflicten tussen hun gedachten, gevoelens en gedragingen ervaren
  • herhaaldelijk hun plannen, doelen en dromen saboteren
  • ongewenst gedrag laten zien en geen idee hebben hoe dat om te buigen
  • moeite hebben met het nemen van beslissingen
  • moeite hebben om zichzelf in beweging te krijgen
  • regelmatig belemmerende emoties ervaren zoals stress, boosheid, frustratie en spanningen
  • chronische gezondheidszaken ervaren die met name te maken hebben met het hart en de maag

Dan is deze coaching een nieuwe revolutionaire manier om een transformatie mee teweeg te brengen!

mBraining is gebaseerd op eeuwenoude wijsheidstradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar onze 3 belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik. Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid en zodoende klanten te helpen een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

mBraining is 4 jaar gelden ontwikkeld door de Australiërs Grant Soosalu & Marvin Oka, inmiddels is deze training overgewaaid naar alle continenten en zijn vele duizenden therapeuten, managers maar juist ook ‘gewone’ mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling, overtuigd en enthousiast over de resultaten van deze nieuwe training.

 

Herken je dit?

Heb je ooit gewerkt met mensen die een conflict ervaren tussen hun gedachten, gevoelens en daden? Of mensen die moeite hebben hun doelstellingen, plannen en dromen te realiseren? Mensen die moeite hebben met het nemen van beslissingen of moeite hebben met het veranderen van slechte gewoontes zonder echt te weten waarom? Of misschien het gevoel hebben dat er iets ontbreekt en ze zijn niet helemaal trouw zijn aan wie ze diep van binnen, werkelijk zijn?

Dan is de kans groot dat hun hersenen niet volledig congruent en evenwichtig met elkaar in verbinding staan. Want wanneer het hoofd, het hart en de buik in evenwicht met elkaar zijn, creëert dat een innerlijke wijsheid, waardoor het mogelijk wordt de intuïtie te benutten en te verbinden met wie wij werkelijk zijn. Hierdoor kunnen we mogelijkheden en vaardigheden benutten die we gewoon niet van het hoofd alleen kunnen krijgen. mBraining doet dit, door de integratie en uitlijning van de hersenen met elkaar op een optimale wijze.

 

Dus wat weten we?

mBraining is nieuw op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, ontwikkeld door Grant Soosalu en Marvin Oka. Door middel van een meta-analyse en meta-synthese van duizenden wetenschappelijke artikelen en andere literatuur, hebben Grant en Marvin een reeks technieken (mBIT – multiple Brain Integration Techniques) ontwikkeld op basis van nieuwe kennis en theorie (mBraining).

Dus wat weten we? We hebben dus ten minste drie hersenen – de hoofd hersenen, de hersenen van ons hart en de buik. Het is verbazingwekkend als je eenmaal weet hoe deze innerlijke intelligentie zich onder andere uit, door middel van onze taal, en hoe je de taal begint op te merken in onszelf en anderen.

  • Enkele voorbeelden vanuit de hoofdhersenen (thuisbasis voor denken, betekenis geven en cognitieve perceptie); ‘Het hoofd boven water houden’, ‘Als een kip zonder kop’, ‘Je koppie gebruiken’, ‘Ik kan die gedachte niet uit mijn hoofd krijgen’, ‘Gebruik je verstand’
  • Enkele voorbeelden vanuit de hart-hersenen (thuisbasis voor voelen, waarden en relatie met zelf en anderen); ‘Met mijn hand op mijn hart’, ‘Hartzeer’, ‘Volg je hart’, ‘Recht uit het hart’, ‘Met hart en ziel’
  • Enkele voorbeelden vanuit de buik-hersenen (thuisbasis voor zelf behoud, identiteit en mobilisatie/motivatie of in beweging komen); ‘Iemand iets in de maag splitsen’, ‘Knoop in je buik’, ‘Is niet te verteren’, ‘Vlinders in de buik’, ‘Ligt zwaar op de maag’, ‘Dat moet ik even verteren’

mBraining is een techniek waarbij ik je door een script lijd zodat je met alle 3 de breinen in 1 lijn zit en je verder kunt zonderinterne obstakels.